Spar penge med korrekt vandbehandling

Der er rigtig mange gode grunde til at være omhyggelig med vandbehandlingen.
– så hvorfor ikke spare penge samtidig med, at man handler miljøbevidst, bruger mindre tid på vedligeholdelse og slipper for mange ærgrelser?

Berendsen Service i Holbæk er skiftet til vandbehandling med Hydro-X. 18.000 stykker tøj om dagen skal igennem systemet og det er selvsagt afgørende at vaskeriets anlæg er velkørende. Berendsen har været plaget af lækager i damprørene i en periode, hvor de brugte et vandbehandlingsprodukt fra en anden producent.

Skiftet til Hydro-X’s produkter har betydet væsentlige besparelser - både hvad angår økonomi og ærgrelser: “Efter at vi er begyndt at anvende Hydro-X’s produkter, fungerer dampgeneratoren igen optimalt samtidig med, at Hydro-X’s produkter er væsentligt billigere i brug. Herudover sørgede Hydro-X for alle nødvendige justeringer af pumper og de løbende vandprøver i indkøringsfasen ... det var virkelig en service, der oversteg alle forventninger!”

Få tid til noget, der er sjovere!

Med Hydro-X’s produkter kan du opnå godkendelse til 72 timers vagtfri overvågning af dit anlæg. Så den tid, man sparer på vedligeholdelse kan med god samvittighed anvendes til ting, der er mere spændende ... alt imens vandbehandlingen styres digitalt med en doseringsnøjagtighed på +/- 1%.

Sæt bakterierne i skak

Ingen ønsker at blive udsat for bakterieangreb – men i visse produktioner er det nu engang svært at undgå ... eller er det?

Ved fremstilling af tøris, er forholdene for f.eks. legionellabakterier i køletårnene nærmest optimale. Hos Yara i Fredericia, har man fået sat en stopper for problemet med støddosering af Hydro-X biocider. Typen af biocider veksles for at undgå resistens hos bakterierne. Hos Yara er man godt tilfreds: “Efter at vi har skiftet, er anlægget blevet mere stabilt – pH’en svinger typisk kun med 0,01 og vores forbrug af vandbehandling er faldet – i det hele taget, er hverdagen blevet meget lettere.”

I Danmark er det endnu ikke et lovkrav at forebygge legionellabakterier, selv om vi kender til tilfælde af legionærsyge, hvor patienter er blevet smittet i Danmark. Både i Norge og England findes der lovgivning på området.