HYDRO-X A/S i Danmark har et bredt samarbejde med ingeniørvirksomhederne. HYDRO-X A/S kan i projektfasen bistå med design, tegninger og rådgivning omkring optimering af vandbehandling. Disse projekter inkluderer følgende:

  • Kraftvarmesektoren
  • Køleindustrien, specielt indenfor kondensator-, kompressor- og evaporatorkøling
  • Projektering af dampproduktion og røggasrensning.
    HYDRO-X A/S deltager gerne i licitationer, og vi har opbygget et internt system, hvor vi i løbet af ganske kort tid kan tilbyde tekniske løsninger, som nemt kan integreres i vore kunders løsninger.

Fra 2001 har HYDRO-X A/S varetaget sig rollen som total-leverandør af komplette vandbehandlingsanlæg, som inkluderer design og planlægning, leverancer af filtre og blødgøringsanlæg, samt RO-anlæg og en bred produktlinie af kemiske tilsætningsstoffer. I efterfølgende periode har HYDRO-X A/S leveret projekter til følgende firmaer og projektejere:

Samsung Engineering Ltd., et af verdens største engineeringfirmaer. HYDRO-X A/S har leveret til verdens største fjernvarmeprojekt i Mongoliet, samt været leverandør til et af verdens største stålværker i Indien.

medium_Samsung(1)
medium_Projekter-inkluder under DALKIA(2)

DALKIA, Europas førende fjernvarmeproducent og -leverandør. HYDRO-X A/S leverer projekt-komponenter til DALKIA i Europa og Asien. HYDRO-X A/S har sammen med DALKIA udviklet et specielt filtreringssystem til mobile filter-enheder.

medium_Projekter-inkluder under ABB(2)

ABB A/S, hvor HYDRO-X A/S er total-leverandør på vandbehandlingsdelen til fjernvarmeprojekter.

medium_Projekter- inkluder under Danfoss(1)

Danfoss A/S, som producerer varmevekslere til internationalt financierede projekter, hvor HYDRO-X A/S er leverandør til disse vekslere.

medium_Projekter-Inkluder under KfW

KfW, den tyske statslige udviklingsfinanciering, har investeret kraftigt i Østeuropa, hvor HYDRO-X A/S leverer til fjernvarmeprojekter under renovering.